Angrerett og retur

Ved kjøp av varer i vår nettbutikk har du som kunde 14 dagers angrerett som gjelder i fra dagen du mottar varene dine. Angrerettsskjema sendes per epost sammen med ordrebekreftelse. All retur av varer må godkjennes på forhånd av OSLO VVS SENTER. Send en epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer og varenummer som referanse.

Ved bruk av angrerett vil du få tilbakebetalt fullt beløp for varen og det du har betalt i frakt for levering til deg, så fremt at det ikke har oppstått noe som har redusert varens verdi. Ved returer som avtales etter angrefristens utløp, vil det bli belastet 25% returgebyr av kjøpesum. Merk at det er du som kunde som må betale for returfrakt og er ansvarlig for denne.

Det er viktig at varer som returneres ikke bærer preg av slitasje eller bruk, og at de er pakket i original emballasje. Du kan åpne emballasje og undersøke varen, men hvis det har oppstått noe som har redusert en vares verdi eller at original emballasje mangler eller er skadet så vil dette bli fratrukket. Bruk gjerne samme pakkemåte som når du mottok varen(e) for å unngå transportskade. Vi går igjennom returer fortløpende, sender deg en returbekreftelse når vare er mottatt og har som mål å overføre penger tilbake innen 7 dager. Beløp tilgode refunderes via Klarna.

Varer som skal monteres i fast eiendom omfattes normalt ikke av angrerett og kjøper erkjenner at når installatør starter arbeidet med å installere varen så vil angreretten gå tapt, ref. angrerettsloven §22. Spesialbestillinger og varer som lages etter kundenes spesifikasjoner er det ikke angrerett på. I tillegg er det ikke angrerett på hygienevarer som toalettseter hvis beskyttelsesplast rund setet brytes (pappemballasje kan åpnes for å se produktet ordentlig).

Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål vedrørende angrerett og retur så hjelper vi deg gjerne.