Angrerett og retur

Ved kjøp av varer i vår nettbutikk har du som kunde 14 dagers angrerett som gjelder i fra dagen du mottar varene dine. Angrerettsskjema sendes sammen med varene. All retur av varer må godkjennes på forhånd av OSLO VVS SENTER. Send en epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer og varenummer som referanse.

Ved bruk av angrerett vil du få tilbakebetalt fullt beløp for varen og det du har betalt i frakt for levering til deg, så fremt at det ikke har oppstått noe som har redusert varens verdi. Ved returer som avtales etter angrefristens utløp, vil det bli belastet 25% returgebyr av kjøpesum. Merk at det er du som kunde som må betale for returfrakt og er ansvarlig for denne. Hvis returfrakten er som følge av feil på en vare eller feil fra vår side, dekker vi selvfølgelig dette.

Det er viktig at varer som returneres ikke bærer preg av slitasje eller bruk, og at de er pakket i original emballasje. Hvis det har oppstått noe som har redusert en vares verdi vil dette bli fratrukket. Bruk gjerne samme pakkemåte som når du mottok varen(e) for å unngå transportskade. Vi går igjennom returer fortløpende, og har som mål å overføre penger tilbake og sende deg en returbekreftelse innen 7 dager etter at varen(e) er mottatt. Hvis du har betalt med kort tilbakeføres beløpet til kortet du benyttet ved kjøp.

Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål vedrørende angrerett og retur, så hjelper vi deg gjerne.