Frakt og levering

Frakt og levering

Ved kjøp i nettbutikken spanderer vi 50% av fraktkostnaden for å sende varene i samlet levering til deg. Dette gjelder på fastlands-Norge og så langt det er fremføringsvei for våre transportører. Hvilke leveringsmuligheter som er tilgjengelige for det enkelte kjøpet avhenger av hvilke varer som er på ordren. Du kan velge mellom følgende måter å få varene:

  • Hente i butikk. Vi sender en sms når varene er ferdig pakket og klar for henting. Henvend deg i butikken i Strømsveien 325. 
  • Hente på Posten. Mindre forsendelser sendes som klimanøytral servicepakke og kan hentes på Posten. 
  • Hjemlevering 09-21. Schenker kan levere alle forsendelser til privatadresse på dagtid og kveldstid frem til kl. 21.

Når det gjelder hjemlevering sender vi deg en sms med sporingsreferanse når varene sendes fra oss. Du vil bli kontaktet av Schenker for å avtale leveringstidspunkt før leveringen skjer.

Ved uavhentede pakker på Posten eller hvis Schenker ikke får levert varer som avtalt, vil det bli fakturert et gebyr tilsvarende beløp som OSLO VVS SENTER blir belastet hvis levering må gjøres på nytt eller varer må returneres.

Ved hjemlevering leverer Schenker til bakkenivå som betyr at du som kunde overtar ansvaret for varene når de er losset av bilen. Vær nøye med å se over forsendelsen med en gang slik at eventuelle ytre transportskader blir oppdaget og at sjåføren noterer dette på fraktbrevet. Videre undersøkelse av produktene bør gjøres så snart som mulig slik at eventuelle skader blir oppdaget og rapportert til OSLO VVS SENTER. Dette gjøres per epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer, varenummer og bilde innen 7 dager ellers kan eventuelle krav bortfalle.

Vi tilbyr et utvalg av vårt sortiment i nettbutikken som vi lagerfører. Din ordre vil normalt pakkes påfølgende virkedag og deretter kan det ta 1-3 virkedager å få levert varen(e), avhengig av hvor i landet du bor. Leveringstiden er ment som veiledende og hvis det skulle oppstå forsinkelse vil vi ta kontakt med deg.