Frakt og levering

Ved kjøp i nettbutikken spanderer vi 50% av frakt-prisen for å sende varene i samlet levering til deg. Dette gjelder på fastlands-Norge og så langt det er fremføringsvei for våre transportører. Hvilke leveringsmuligheter som er tilgjengelige for det enkelte kjøpet avhenger av hvilke varer som er på ordren. Du kan velge mellom følgende måter å få varene:

  • Hent i butikk. Vi sender en sms når varene er ferdig pakket og klar for henting. Henvend deg i vår butikk i Strømsveien 325.
  • MyPack – hent i butikk. Mindre forsendelser sendes med Postnord til en matbutikk i nærområdet der du bor.
  • MyPack – hjemlevering. Postnord kan levere alle forsendelser til privatadresse på dagtid og kveldstid i de fleste områder.

Når det gjelder hjemlevering vil Postnord kontakte deg for å avtale leveringstidspunkt før levering skjer.

Ved uavhentede pakker, eller hvis Postnord ikke får levert varer som avtalt, vil det bli fakturert et frakt-gebyr tilsvarende beløp som OSLO VVS SENTER blir belastet hvis levering må gjøres på nytt eller varer må returneres.

Ved hjemlevering leverer Postnord til bakkenivå, noe som betyr at du som kunde overtar ansvaret for varene når de er losset av bilen.

Ansvar for å opplyse om skader på produktet

Vær nøye med å se over forsendelsen med en gang slik at eventuelle ytre transportskader blir oppdaget og at sjåføren noterer dette på fraktbrevet. Videre undersøkelse av produktene bør gjøres så snart som mulig slik at eventuelle skader blir oppdaget og rapportert til OSLO VVS SENTER. Dette gjøres per epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer, varenummer og bilde så raskt som mulig, ellers kan eventuelle krav bortfalle.

Normal leveringstid

Vi tilbyr et utvalg av vårt sortiment i nettbutikken som vi lagerfører eller kan bestille. Din ordre vil normalt pakkes påfølgende virkedag når alle varer er kommet og deretter kan det ta 1-3 virkedager å få levert varen(e), avhengig av hvor i landet du bor. Denne leveringstiden gjelder for lagerførte varer, og er ment som veiledende. Hvis det skulle oppstå forsinkelser vil vi ta kontakt med deg.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å vite leveringstid på et spesifikt produkt. Ofte kan vi gi estimert leveringsdato, med forbehold om at det ikke oppstår uventede forsinkelser. Vi har forsøkt å opplyse om cirka leveringstid inne på de respektive produktsidene som må bestilles. Disse leveringstiden er basert på egen erfaring og informasjon fra leverandørene selv.