Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Firmaopplysninger
Firmanavn:
OSLO VVS SENTER AS
Org. nr:
974 698 250 MVA
Post/besøksadresse:
Strømsveien 325, 1081 OSLO
Åpningstider:
mandag – torsdag 09-19, fredag 09-17, lørdag 10-15.
Telefon:
23 28 70 80
Epost:
Informasjon nettbutikk
Telefon:
23 28 70 80
Epost:
Kjøpshjelp telefon:
mandag – fredag 09-16

 

Generelt
Ved gjennomføring av et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom OSLO VVS SENTER AS og deg som kunde.

Alle våre priser er inkludert merverdiavgift. Ved kjøp i nettbutikken spanderer vi 50% av fraktkostnaden til deg på fastlands-Norge og så langt det er fremføringsvei for våre transportører, ellers er det ingen gebyrer. Det kan forekomme gebyrer fra vår betalingsleverandør Klarna hvis en faktura ikke betales i helhet ved forfall eller hvis du velger og delbetale i ditt eget tempo over 3-36 måneder. Vi vil automatisk sende deg en ordrebekreftelse etter at kjøpet er gjennomført.

Vi tar forbehold om trykkfeil i produktbeskrivelse, priser/prisjusteringer og at vi i perioder kan gå tom for enkeltvarer. I så tilfelle tar vi kontakt med deg så snart som mulig. OSLO VVS SENTER har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesum inkludert, renter og omkostninger er betalt. Du må være over 18 år for å kunne handle hos oss.

Betaling
Vi har en avtale med Klarna AS som leverer våre betalingstjenester. Du kan velge imellom følgende:
Visa – debet- og kredittkort.
Mastercard – kredittkort.
Faktura – motta faktura fra Klarna med 14 dagers betalingsfrist per epost når varene sendes fra oss. Les mer på klarna.no og se gjerne på ofte stilte spørsmål.
Konto – opprett konto hos Klarna og delbetal i ditt eget tempo over 3-36 måneder. Her samles alle dine kjøp på en månedsfaktura. Ved delbetaling kan det tilkomme etableringsgebyr, samt at Klarna  belaster deg 45 kr i fakturagebyr hver måned. Les mer på klarna.no og se gjerne på ofte stilte spørsmål.

Ved kortbetaling foretar vi en reservasjon ved bestilling og belastningen skjer først når du henter varer i butikk eller når vi sender varene med transportør fra oss.

Levering
Ved kjøp i nettbutikken spanderer vi 50% av fraktkostnaden for å sende varene i samlet levering til deg. Dette gjelder på fastlands-Norge og så langt det er fremføringsvei for våre transportører. Hvilke leveringsmuligheter som er tilgjengelige for det enkelte kjøpet avhenger av hvilke varer som er på ordren. Du kan velge mellom følgende måter å få varene:

  • Hente i butikk. Vi sender en sms når varene er ferdig pakket og klar for henting. Henvend deg i butikken i Strømsveien 325.
  • MyPack – hent i butikk. Mindre forsendelser sendes med Postnord til en matbutikk i nærområdet der du bor.
  • MyPack – hjemevering. Postnord kan levere alle forsendelser til privatadresse på dagtid og kveldstid i de fleste områder.

Når det gjelder hjemlevering vil Postnord kontakte deg for å avtale leveringstidspunkt før levering skjer.

Ved uavhentede pakker eller hvis Postnord ikke får levert varer som avtalt, vil det bli fakturert et gebyr tilsvarende beløp som OSLO VVS SENTER blir belastet hvis levering må gjøres på nytt eller varer må returneres.

Ved hjemlevering leverer Postnord til bakkenivå som betyr at du som kunde overtar ansvaret for varene når de er losset av bilen. Vær nøye med å se over forsendelsen med en gang slik at eventuelle ytre transportskader blir oppdaget og at sjåføren noterer dette på fraktbrevet. Videre undersøkelse av produktene bør gjøres så snart som mulig slik at eventuelle skader blir oppdaget og rapportert til OSLO VVS SENTER. Dette gjøres per epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer, varenummer og bilde så raskt som mulig ellers kan eventuelle krav bortfalle.

Vi tilbyr et utvalg av vårt sortiment i nettbutikken som vi lagerfører eller kan bestille. Din ordre vil normalt pakkes påfølgende virkedag og deretter kan det ta 1-3 virkedager å få levert varen(e), avhengig av hvor i landet du bor. Leveringstiden er ment som veiledende og hvis det skulle oppstå forsinkelse vil vi ta kontakt med deg.

Angrerett og retur
Ved kjøp av varer i vår nettbutikk har du som kunde 14 dagers angrerett som gjelder i fra dagen du mottar varene dine. Angrerettsskjema sendes per epost sammen med ordrebekreftelse. All retur av varer må godkjennes på forhånd av OSLO VVS SENTER. Send en epost til nettbutikk@oslovvssenter.no med ordrenummer og varenummer som referanse.

Ved bruk av angrerett vil du få tilbakebetalt fullt beløp for varen og det du har betalt i frakt for levering til deg, så fremt at det ikke har oppstått noe som har redusert varens verdi. Ved returer som avtales etter angrefristens utløp, vil det bli belastet 25% returgebyr av kjøpesum. Merk at det er du som kunde som må betale for returfrakt og er ansvarlig for denne. Det er viktig at varer som returneres ikke bærer preg av slitasje eller bruk, og at de er pakket i original emballasje. Du kan åpne emballasje og undersøke varen, men hvis det har oppstått noe som har redusert en vares verdi eller at original emballasje mangler eller er skadet så vil dette bli fratrukket.

Bruk gjerne samme pakkemåte som når du mottok varen(e) for å unngå transportskade. Vi går igjennom returer fortløpende, sender deg en returbekreftelse når vare er mottatt og har som mål å overføre penger tilbake innen 7 dager. Beløp tilgode refunderes via Klarna.

Varer som skal monteres i fast eiendom omfattes normalt ikke av angrerett og kjøper erkjenner at når installatør starter arbeidet med å installere varen så vil angreretten gå tapt, ref. angrerettsloven §22. Spesialbestillinger og varer som lages etter kundenes spesifikasjoner er det ikke angrerett på. I tillegg er det ikke angrerett på hygienevarer som toalettseter hvis beskyttelsesplast rund setet brytes (pappemballasje kan åpnes for å se produktet ordentlig).

Reklamasjon

Send en epost med beskrivelse til nettbutikk@oslovvssenter.no hvis det skulle oppstå feil/mangler på enn vare innenfor garantitiden eller at du har mottatt feil vare. Referer til kjøpstidspunkt, ordrenummer, varenummer og legg gjerne ved et bilde. Vi håndterer reklamasjonssaker fortløpende og vil avklare disse så raskt som mulig. Dersom det er feil på et produkt kan du etter omstendighetene kreve retting av feil, omlevering, prisavslag, erstatning eller heve kjøpet. Det er viktig at et synlig skadet produkt ikke blir montert, da dette vil medføre at kostnader til ny montering ikke vil bli dekket.

Reklamasjonsfristen er 2 år etter at du har mottatt varen eller 5 år hvis varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Dersom produktet ikke er forskriftsmessig montert kan rettigheter ved reklamasjon bortfalle.

Personopplysninger

Vi oppbevarer dine personopplysninger på en trygg måte og gir ikke under noen omstendigheter dette videre. Når du handler hos oss oppbevarer vi navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og ip-adresse for å kunne håndtere din ordre og levere varer til deg, i tillegg er vi pålagt å ta ta vare på historikken i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garantisak. Betalingsinformasjon oppbevares kun av vår betalingsleverandør Klarna, hvor vi har tilgang til å gjennomføre reservasjon, belastning og kreditering.

Ved besøk på vår hjemmeside www.oslovvssenter.no plasseres det informasjonskapsler (cookies) på din enhet. Denne informasjonen brukes til å anaysere trafikk, markedsføring og forbedre vår tjeneste. Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev så får du maks en epost per måned. På/Avmelding av nyhetsbrevet gjøres ved å å logge inn på kontoen din og endre instillingen eller ved å sende en epost til nettbutikk@oslovvssenter.no.