Baderom slik det kan se ut i møte med naturen
Et stilig klassisk baderom

Våre leverandører

Vil du gi badet ditt en oppgradering i stil, kvalitet og komfort? OSLO VVS SENTER er Norges største VVS-forhandler og leverer et bredt utvalg av kvalitetesprodukter til badet. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne riktig baderomsinredning, ta valget mellom dusjhjørne eller kabinett, vise deg ulike løsninger for toalett, servant og badekar som matcher dine ønsker for et personlig drømmebad. Vi leverer produkter fra både velkjente merkevarer og mindre nisjeprodusenter for å gi deg som kunde et bredt utvalg og mulighet til å gi badet ditt din egen stil.

Ta kontakt med butikken på Furuset hvis du er interessert i noe som ikke er tilgjengelig i nettbutikken!

 • Alape er en produsent av baderomsservanter og baderomsmøbler med hovedkontor i Goslar i Tyskland. De er opptatt eget design og har høye krav til kvalitet på materialer og ferdige produkter som er i premium segmentet. Alle servantene fra Alapé er i glassert stål som er meget slitesterkt og gir en hygienisk overflate. Sortimentet består av servanter for underliming, flush montering, nedfelling, toppmontering og veggmontering. Møblene gir store valgmuligheter til egen påvirkning av farge, utførelse og sammensetning av moduler. Det lages en tegning i samarbeid med kunden før bestilling. Normal leveringstid på bestillingsvarer er 3-8 uker.

 • Balteco produserer badekar i Europa og har hovedkontor i Harjuma i Estland. De har et stort utvalg av frittstående badekar i materialet Xonyx som er et steinmateriale med meget god slitestyrke, er enkelt å holde rent, har en silkemyk matt overflate og et stilrent design. Modellene Senzo, Dune, Halo og Azur er normalt lagervare, ellers oppgis pris og leveringstid på andre badekar per forespørsel. Flere av badekarene kan fås med valgfri farge i front (RAL-fargesystem).

 • Bathco er en produsent av baderomsprodukter med hovedkontor i Santander i Spania. De har et stort utvalg av produkter som det vises i produktkatalogen. Vi har valgt å ha fokus på servanter og et utvalg med pris og kort leveringstid som vises i Bathco/Korsbakken brosjyren. Det finnes servanter som er underlimte, nedfelte, topp- og veggmonterte i ulike stiler.

 • Catalano er Italias ledende produsent av sanitærprodukter med hovedkontor i Fabrica di Roma. De står for den høyeste produktkvalitet, italiensk design og fagkunnskap. Sortimentet består av servanter til veggmontering, søyle, toppmontering, nedfelling, underliming og frittstående plassering, i tillegg til bidé, veggtoaletter og gulvtoaletter. Ved bestilling er normal leveringstid 4-6 uker.

 • Damixa er en produsent av blandebatterier til bad og kjøkken med hovedkontor i Odense i Danmark. Stilfull dansk design og fokus på kvalitet er gjennomgående i deres produkter. De har et stort utvalg av servantbatterier, dusjbatterier, badekarbatterier og kjøkkenbatterier. I tillegg har de også takdusjer og dusjgarnityr. Vi har lagerført mange av Damixas produkter og hvis noe må bestilles er det normalt levert i løpet av 2-3 virkedager.

 • Dansani er en produsent av baderomsmøbler og dusjløsninger med hovedkontor i Haderslev i Danmark. De har et stor utvalg av produkter og har som mål å være en av verdens beste leverandører av kvalitetsmøbler. Seriene Curvo, Calidris, Zaro, Inzo, Special Collection og Mido gir gode valgmuligheter i både utførelse og farge. Dusjsortimentet i seriene Air, Uniq og Base gjør det mulig med praktiske og stilrene løsninger for de fleste bad. Se også de stilrene håndkletørkerne i Kriss-brosjyren. Leveringstiden er normalt 2-5 uker, avhengig av hvilken serie det bestilles fra.

 • Doornbracht er en produsent av blandebatterier med hovedkontor i Iserlohn i Tyskland. De står for den høyeste produktkvalitet og innovativt design, og med sine blandebatterier i premium-klassen har de vunnet mange priser og opptrer som en pådriver av utvikling og trender i bransjen. Sortimentet består av servantbatterier, dusjbatterier, badekarbatterier og kjøkkenbatterier, i tillegg til takdusjer og horisontal dusj som gir et helt spesielt uttrykk på ditt bad eller på et spa. Leveringstiden er 1-12 uker avhengig av type produkt.

 • Duravit er en produsent av porselen, baderomsmøbler og badekar med hovedkontor i Hornberg i Tyskland. De står for høy produktkvalitet og fokus på design med sitt eget team hvor blant annet Philippe Starck er med. Servanter for alle typer montering, gulvtoaletter, veggtoaletter og innbygningsbadekar er en stor del av sortimentet. Leveringstiden er normalt 3-4 uker.

 • Duscholux er en produsent av dusjløsninger med hovedkontor i Thun i Sveits. De har et stort utvalg av produkter til montering i dusjnisje, dusjhjørne, walk-in dusj og dusjkabinetter. Noen modeller lages også på spesialmål. Bestillingsvarer normalt 3-4 uker.

 • FM Mattsson er en produsent av blandebatterier med hovedkontor i Stockholm i Sverige og er en tradisjonsrik bedrift med 150 år i bransjen. Miljøtekning i bruk og produksjon er en gjennomgående tanke. De har et stort utvalg av kjøkkenbatteri, servantbatteri, badekarbatteri og dusjbatteri. Vi har lagerført noen modeller og bestillingsvarer har normal 2 ukers leveringstid.

 • Geberit er en ledende produsent av sanitærprodukter i Europa med hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. De står for godt design, lang levetid og bærekraftig produksjon. Innbygningsisterner med betjeningsplater, dusjtoalett og gulvrennesluk er noe av sortimentet. Standard innbygningssisterne med et utvalg av betjeningsplater er lagervare og de fleste produktene har kort leveringstid.

 • Gessi er en av de få yngre armaturbedriftene som har gjort seg bemerket på relativt få år. Bedriften ble etablert i 1992 og har allerede tatt en sterk rolle som en innovativ og fremtidsrettet leverandør. Hele Gessi produksjonen foregår i Serravalle Sesia i Italia, i en 120.000m2 moderne, miljøvennlig fabrikk. Sortimentet er delt inn i to kategorier, «Bathroom» og «Private Wellness».

  «Baderom» sortimentet inneholder komplette armaturserier til alt fra servantbatteri, dusjbatteri, bidébatteri og kjøkkenbatteri til tilbehør, porselen, og badekar. Alle armaturseriene kan du selv velge om du vil ha integrert eller utenpåliggende. «Private wellness» sortimentet gir deg muligheten til å skreddersy ditt private spa. Ved å kombinere ønsket hodedusj med kroppsdyser, vannfallstuter, terapilys, dufter og det som ellers må til for å gjøre opplevelsen komplett for deg. Utvalgte servantbatterier og innbygningsdeler til dusj er lagervare og bestillingsvarer har normalt 2-3 ukers leveringstid.

 • Hansgrohe er en produsent av sanitærutstyr med hovedkontor i Schiltach i Tyskland. De står for innovasjon, stilrent design, høy kvalitet og lang levetid på produktene. Sortimentet består av kjøkkenbatterier, servantbatterier, badekarbatterier og dusjbatterier, i tillegg til takdusjer og dusjgarnityr. Vi har lagerført en rekke produkter og bestillingsvarer har normalt 2-3 ukers leveringstid.

 • Haven er en produsent av baderomsmøbler med hovedkontor i Halmstad i Sverige. De har et helt nytt designkonsept som er basert på harmoniske linjer, resirkulerbare materialer og smart oppbevaring. I serien H2 er møblene i finér med heltre grepslist. I serien H3 er det lakkerte overflater som gjelder. Skuffeinnredning som følger med gjør det enklere å holde orden. Leveringstiden er normalt 3 uker

 • Høiax er en produsent av varmtvannsberedere med hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet har hatt produksjon i Norge siden 1927 og har hele 12 års garanti på innertanken. Nye beredere er skumisolerte og har mindre varmetap. Vi har lagerført de mest vanlige produktene til husholdninger. Leveringstid på bestillingsvarer er normalt 1 uke.

 • Ifö er en produsent av sanitærporselen, baderomsmøbler og og dusjløsninger med hovedkontor i Bromölla i Sverige. Selskapet har lange tradisjoner og står for en god kvalitet med utvalgte materialer og funksjonelle produkter. Veggtoaletter og gulvtoaletter, servanter, baderomsmøbler, fleksible dusjløsninger, badekar og rustfrie kjøkkenvasker er noe av sortimentet. Noen varer er lagerført og bestillingsprodukter har en normal leveringstid fra 2-3 dager eller 2-3 uker.

 • Iconic Nordic Rooms er en produsent av baderomsmøbler og dusjløsninger med hovedkontor i Malmö i Sverige. Selskapet står for et nordisk håndtverk med stilrent design og fleksible løsninger. Sortimentet består av et stort utvalg baderomsmøbler og dusjløsninger som også kan lages på spesialmål. Møblene finnes i størrelser som 60, 80, 100, 120 og 140 cm i ulike utførelser. Mange dusjløsninger produseres etter mål og tilpasses det enkelte baderom. Dusjnisje, dusjhjørne, dusjkabinett, skjermvegg, badekarvegg, blandebatterier og håndkletørkere er noe av sortimentet. 2-3 ukers leveringstid. Spesialløsninger har 4-5 uker.

 • Intra er en produsent av stålprodukter til kjøkken og sanitærrom med hovedkontor i Malvik i Norge. Selskapet leverer produkter som kombinerer eleganse, høy kvalitet og funksjon hvor designer Odd Thorsen er med i utviklingen. Sortimentet består av kjøkkenvasker, minikjøkken, servanter, toaletter, urinaler, blandebatteri og utslagsvasker. Mange varer kan leveres i løpet av 1-2 virkedager.

 • Kaldewei er en produsent av badekar og dusjkar med hovedkontor i Ahlen i Tyskland. Selskapet er fjerde generasjons familiebedrift og er opptatt av overlegen kvalitet og holdbarhet for deres emaljerte stålprodukter med en 30 års garanti. Mange av badekarene er lagerført i Norge og har kort leveringstid. Ved bestilling er 4-5 uker normal leveringstid.

 • KAN er en produsent av toalettseter med hovedkontor i Orsa i Sverige. Selskapet har 60-årig historie som har skapt et velkjent varemerke med en unik kvalitet og stilren svensk design. Kan 3001 exclusive serien har toalettseter i en universal form og finnes i mange farger med en flott finish. Overflaten er lakkert med en kjerne av tre. Vi har lagerført de mest populære toalettsetene.

 • Korsbakken er en leverandør av VVS-produkter med hovedkontor i Oslo. Selskapet ble opprettet i 1976 og har utviklet et sortiment med fokus på både kvalitet og design. De samarbeider tett med europeiske produsenter for å være tidig ute med trender. Merkenavn som Damixa, Bathco, Newform og deres egne serie med baderomsmøbler gir et bredt utvalg med kort leveringstid.

 • Macro er en produsent av dusjløsninger og baderomsmøbler med hovedkontor i Laholm i Sverige. Selskapet har hatt produksjon siden 1985 og har alltid lagt vekt på produktutvikling og funksjonalitet. Sortimentet består av dusjkabinett , dusjhjørne, dusjnisje, dusjtilbehør, badekarvvegger og baderomsmøbler som gir fleksible muligheter til de fleste baderom. Mange dusjløsninger kan lages på mål. Leveringstiden er normalt 3-4 uker.

 • Mora er en produsent av VVS-blandebatterier med hovedkontor i Mora i Sverige. Selskapet er et av Nordens ledende innen produktutvikling og er kjent for eleganse, god funksjon og høy kvalitet. Sortimentet består av kjøkkenbatterier, servantbatterier, dusjbatterier og badekarbatterier i tillegg til dusjgarnityr. Vi har mange av produktene på lager og det er kort leveringstid på det som må bestilles.

 • Newform er en produsent av blandebatterier med hovedkontor i Serravalle Sesia i Italia. Selskapet har som mål å levere produkter som representerer livsstil, personlighet, rent design og kvalitet. Sortimentet består av kjøkkenbatterier og servantbatterier. Vi har lagerført et utvalg av disse produktene og eventuell bestilling skjer per forespørsel.

 • Novellini produserer dusjløsninger med hovedkontor i Romanore i Italia. Selskapet ble etablert i 1966 og fokuserer på stilrene kvalitetsprodukter og miljømessige hensyn i alle deler av produksjonen. Sortimentet består dusjkabinett , dusjhjørne, dusjnisje og badekarsvegger som gir mange valgmuligheter i stil og størrelse. Mange av produktene er lagerført i Norge og ved bestilling er det normalt 3-4 ukers leveringstid.

 • Porsgrund produserer baderomsmøbler, servanter, toaletter, dusjløsninger og badekar med hovedkontor i Porsgrunn. Sortimentet består av løsninger til moderne og funksjonelle bad. Vi lagerfører Showerama 90×90 dusjkabinett og Trevi gulvtoalett. Leveringstid på bestillingsvarer er normalt 2 uker.

 • Pressalit produserer toalettseter med hovedkontor i Ry i Danmark. Sortimentet består av standard-og spesialseter til toaletter med funksjoner som soft-close og lift-off i ulike farger. Setene er av god kvalitet og har 10 års garanti. For å se hvilket sete som passer best til ditt toalett kan du følge linken under. Vi lagerfører de vanligste setene i hvit og noen i sort utførelse. Ved bestilling er leveringstid normalt 2 uker.

 • Purus produserer blant annet sluk, gulvrenner og avløpssystemer med hovedkontor i Ystad i Sverige. Selskapet har fokus på høy kvalitet, sikkerhet og innovativt design. Purus Line er et lineært og elegant designsluk som har et utvalg av rister og finnes i ulike lengder. Produktene er bestillingsvarer med kort leveringstid.

 • Quadro Bad produserer baderomsmøbler med hovedkontor i Novi Sad i Serbia. Sortimentet består av rimelige kvalitetsmøbler i breddene 40, 60, 80, 100 og 120 cm med porselensservanter fra Italia. I tillegg lager de møbler etter mål slik at du kan få akkurat det du ønsker av overskap, benkeskap, boxskap, høyskap, speilskap o.l. i mange farger og treimitasjoner. Vi lagerfører møbler i hvit høyglans og leveringstid på bestillingsvarer er 3-4 uker.

 • Quooker leverer kjøkkenbatterier med kokende vann i høy kvalitet med hovedkontor i Ridderkerk i Nederland. Sortimentet består av kjøkkenbatterier i ulike stiler og overflatene krom, børstet krom, rustfritt stål, black, messing, aldret messing og gull . Nå kan du få kaldt, varmt og kokende vann fra samme blandebatteri. Vannet oppbevares i 3 eller 7 liters beholder. Den er enkel å installere og passer inn i gamle og nye kjøkken. Den skal kun kobles til vann og strøm. Noen fordeler: den sparer tid, plass under benken, vann, energi, har god barnesikring og er enkel i installasjon. Normal leveringstid 1-2 uker.

 • Recor er Europas ledende produsent av støpejernsbadekar med hovedkontor i Arrifana i Portugal. Sortimentet består av badekar med føtter, frittstående badekar og badekar for innbygning i høy kvalitet. Badekarene kommer i flere utførelser hvor kobber, rustfritt stål og messing er noen. Ved bestilling er normal leveringstid 7-8 uker.

 • Sanipro leverer dusjløsninger og badekar med hovedkontor i Trondheim. Sortimentet består av dusjkabinetter, dusjhjørner, skjermvegger og badekar av god kvalitet til en rimelig pris. De har hele 10 års garanti på trinser. Vi lagerfører de fleste dusjkabinetter og dusjhjørner. Ved bestilling tikommer frakt og leveringstiden er normalt 1 uke.

 • Scala Bad leverer baderomsmøbler, servanter, speil/speilskap, dusjløsninger og badekar med hovedkontor i Åros. Selskapet fokuserer på høy kvalitet og moderne design til riktig pris. Como-serien gir kunden et spesielt stort utvalg av farger og utførelse på baderomsmøbelet. Velg i mellom breddene 60-75-90-120-150-180-240 cm med utskiftbare fronter hvis du ønsker et nytt uttrykk etter noen år. Bestillingsvarer har normal leveringstid 1 uke.

 • Scarabeo er en italiensk produsent av porselen som ble stiftet i 1974 med hovedkontor i Civita Castellana. Selskapet har fokus på kvalitet og eleganse i resultatet med håndlagede produkter. Nøye utvalgte råvarer gir produkter som er slitesterke og miljøvennlige med lang levetid. Sortimentet består av servanter som er toppmontert, veggmontert, nedfelt, underlimte m.m. I tillegg kan mange av produktene fås i ulike farger. Alle varer er bestillingsvarer med leveringstid 4-5 uker eller noe lengre ved spesialfarger.

 • Smedbo er produsent av baderomstilbehør med hovedkontor i Helsingborg i Sverige. Sortimentet består av knagger, håndklestenger, såpedispensere, såpeskåler, toalettrullholdere, toalettbørster og baderomskurver/hyller i massiv messing med et eksklusivt design og hele 10-års garanti. I tillegg har de serien DRY med håndkletørkere. Vi lagerfører en stor del av sortimentet og ved bestilling er det 1-2 ukes leveringstid.

 • Strand leverer rustfrie blandebatterier med hovedkontor i Västra Frölunda i Sverige. Selskapet fokuserer på kvalitet, design og funksjon hvor alle produktene er i rustfritt stål. Materialet er meget holdbart, miljøvenlig og enkelt å holde rent. Sortimentet består av kjøkkenbatterier med/uten avstengning, servantbatterier, takdusjer, dusjbatterier, badekarbatterier,dusjgarnityr og håndkletørkere. Vi lagerfører et utvalg av sortimentet og bestillingsvarer har 1-2 ukers leveringstid.

 • Strømberg leverer badekar og har hovedkontor i København i Danmark. Badekarene fra Strømberg er kjennetegnet av glatte overflater, rene linjer og elegant design. Noen modeller er behandlet med Carronite, som gir en sterkere overflate og leveres med 30 års garanti. Det brede produktutvalget omfatter badekar for innbygning, med paneler eller for frittstående montering. Alle varer er bestillingsvarer med kort leveringstid ca. 1 uke for badekar og håndkletørkere, hvor frittstående badekar er unntaket med 3 uker. Frakt kan komme i tillegg.

 • Tapwell leverer blandebatterier med hovedkontor i Oslo. Selskapet fokuserer på høy kvalitet og innovativt design til hyggelige priser og er med på å påvirke produktutviklingen hos de italienske leverandørene. Sortimentet består av kjøkkenbatterier, servantbatterier, innbygget blandebatterier, dusjbatterier, badekarbatterier og dusjgarnityr. Vi lagerfører en stor del av sortimentet og bestillingsvarer har kort leveringstid.

 • TECE er en leverandør av VVS-produkter med hovedkontor i Emsdetten i Tyskland. Selskapet er en av de ledende produsentene av VVS-produkter i Europa. Sortimentet består av løsninger for tappevann, gulvvarme, innbygningssisterner for toalett, sluk og avløp. Vi fokuserer på innbygningssisterner og betjeningsplater til disse. Et utvalg av produktene er lagerført og det er kort leveringstid på bestillingsvarer.

 • Vedum produserer baderomsmøbler med hovedkontor i Vedum i Sverige. Selskapet er familieeid og legger ved på høy kvalitet, produktutvikling og minst mulig miljøpåvirkning. Sortimentet består av baderomsmøbler i mange varianter av både design, størrelser og farger. Det er mulig å få møbler med selvvalgt NCS-fargekode. I tillegg har de en egen vaskeromsserie. Alle varer er bestillingsvarer med normal leveringstid på 2-4 uker.

 • Villeroy & Boch produserer baderomsprodukter med hovedkontor i Mettlach i Tyskland. Selskapet ble opprettet i 1748 og har produkter i premiumsegmentet hvor det legges vekt på tradisjon, kvalitet, stil og design. Sortimentet består av baderomsmøbler, speil, speilskap, servanter, toaletter, servantbatterier og badekar. Vi lagerfører Subway 2.0 veggtoalett med vanlig og åpen spylekant. Bestillingsvarer har normalt 3-4 ukers leveringstid. Frakt kan tilkomme.

 • VOLA produserer blandebatterier med hovedkontor i Horsens i Danmark. Selskapet er familieeid og har produkter i premiumsegmentet hvor det legges vekt på et tidløst skandinaviskt design, bruk av de beste materialer og at miljøhensyn er ivaretatt. Arne Jacobsen designet det første VOLA-batteriet i 1968. Sortmentet består av kjøkkenbatterier, servantbatterier, dusjbatterier og badekarbatterier. I tillegg har de en serie med tilbehør for baderommet. Vi lagerfører servantbatteri HV1 og kjøkkenbatteri KV1. Bestillingsvarer har normalt kort leveringstid.